fredag den 10. september 2010

Jeg har en drøm

om utallige tatoveringer! Jeg er meget fascineret af tatoveringer og synes det er en meget smuk form for kropsudsmykning. Samtidig ser jeg det dog også som noget varigt, og derfor mener jeg også at selve tatoveringen skal overvejes GRUNDIGT! For hvad fedt er der ved at have "Paul" stående, når fyren var en utro og man slog op.. Og er det fedt at have et røvgevir hvor der står "Ishøj's bitch" når man har rundet de 60? Dette er nogle af de ting jeg aldrig selv ville have tatoveret. Kærestenavne, og generelt sætninger er ikke det som jeg ville overveje at få tatoveret. Motiver er mere mig må jeg sige..
Jeg har lige pt. fire mulige motiver i hovedet, og hvis jeg bliver bidt af tatoveringer skal jeg ikke kunne garantere at den første ikke får selskab af nogle andre.

Dette er tre af de fire tatoveringer jeg overvejer.
- Svale silouhette. Dejlig old school med svale tatoveringer. Jeg foretrækker den som en sort silouhette da det er til at arbejde med mht. tøjets farver og smykker m.m. Samtidig har jeg fået en ting for fugle her på det seneste, hvilket måske også kan ses på min blogs navn? Svaler, ugler og ellekragen, smukke smukke fugle må jeg sige... En ugle kunne måske også være tatoverings motiv, men da jeg bedst kan lide realistiske ugler, er det måske et ret stort projekt at få en realistisk ugle som tatovering.
- Cheshire cat fra Tim Burton's "Alice i Eventyrland". Jeg har bare noget for hele Alice i Eventyrland'ets univers, og især Cheshire Cat. Jeg ville elske at have dens brede smil og store turkise øjne tatoveret et sted på min krop.
- Min egen tegning af Cheshire Cat. Denne har jeg dog ikke tilføjet da jeg kun har skitsen på papir. Selve tegningen består nærmest kun af kattens striber som former dens ansigt, den smil, øjne, næse og knurhår. Jeg sad bare og stenede engang i en time i skolen, og så blev den tegnet. Igen er jeg en fan af Cheshire Cat, og samtidig ville man kunne sige at det er ens egen tegning man har tatoveret, hvilket jo er lidt personligt.
- Hell Girl symbolet. Denne sidste er det sorte symbol på billedet. Selve symbolet er fra den japanske serie "Hell Girl", også kendt som "Jigoku Shoujo". Serien omhandler at en person, som bliver undertrykt, skadet, eller mobbet af en anden, hidkalder Hell Girl for at få fjenden sendt til helvede. Dog ender personen selv i helvede når denne dør, og hvis personen vælger at sende sin fjende til helvede alligevel, modtager de dette tegn på deres bryst. Grunden til at jeg overvejer dette som tatovering er fordi jeg elsker hele princippet i denne serie, og derudover er det ret mystisk det hele.

Alle disse drømme om tatoveringer må dog lige stå på standby indtil videre, da jeg bor hjemme og at min far helst ikke ser at jeg får en tatovering. Ja jeg er 18 og bestemmer derfor over mine penge og min krop. Men jeg kan ikke se hvorfor jeg skulle "gøre oprør" mod ham når jeg nu kun skal bo hjemme endnu et år. Ved at vente til jeg er flyttet hjemmefra kan jeg også nå at gennemtænke hvilken tatovering jeg vil have, og hvor den skal være. Dette gør mig intet da jeg, som tidligere nævnt, ser en tatovering som noget varigt man helst ikke skal drage en forhastet konklusion om.
Jeg venter derfor i spænding, til den dag hvor jeg får lavet min første tatovering.
Hvilket motiv synes I bedst om?

3 kommentarer:

 1. Jeg må sige at jeg enten er med på svale symbolet eller Cheshire katten da det er det jeg mest forbinder med dig. For some weird reason, ahaha. Og så fordi at svaler er pæne, og det er et ret elegant symbol ikke desto mindre. Jeg kan godt forstå ideen med at vente et år mere, og så er du også sikker på at du ikke kommer til at lave noget du fortryder.

  .. Okay, det blev et rant længere end jeg havde planlagt, iih.

  BTW, savner dig en hel del T_T
  *kram*

  SvarSlet
 2. Helt sikkert the Cheshire cat fra 'Alice i Eventyrland'!

  SvarSlet
 3. Jeg synes alle 3 er rigtigt gode ideer - men er især vild med svalen (:

  - Kit

  SvarSlet