mandag den 17. december 2012

冬休み!!

Og så på dansk, "Vinterferie!!"

Nu er mine første eksaminer på universitetet overstået. Dette første semester er virkelig fløjet afsted, og jeg har virkelig nydt det. Ja det har været hårdt, ja det har ikke været lige let altid, men det har virkelig været det værd! 
Jeg havde 3 eksaminer i år, to i japansk og en i historie. 
1. En skriftlig eksamen i japansk, der var grammatik analyse, kanji og oversættelse. Vores fantastiske lærer var dog så hjælpsom at vi havde en forprøve dagen før (som næsten var den rigtige prøve minus et par ting), så vi bestod alle sammen.
2. En mundtlig eksamen i japansk. Vi havde forinden skrevet en lille stil på 200 tegn omhandlende vores bedste ferie. Denne ferie skulle vi så fremlægge hvortil vi ville få stilt et spørgsmål eller to. Det var virkelig en behagelig eksamen, den tog hvad, 3 minutter, ikke noget at være bekymret for fandt jeg da ud af. 
3. En skriftlig historie opgave, denne har været den hårdeste må jeg sige. Vi har heldigvis haft forskellige deadlines til at skulle aflevere emnevalg, kildeliste, udkast og endnu et udkast inden vi skulle aflevere den endelige version. Det lettede virkelig på den at have deadlines til forskellige dele, så sad man ikke med den aftenen før, phew!
Nu står den så på en virkelig voldsom lang vinter/juleferie, helt indtil den 4. februar. Det er ret vildt med de dersens universitets "ferier". Men dog skal jeg lave en masse repetition  min fantastiske lærer (ja hun er så fantastisk at det skal nævnes flere gange!) har lavet til os så vi ikke glemmer hvad vi har lært. Jeg havde aldrig troet jeg skulle skrive/sige dette, men jeg glæder mig til at repetere! 
Men når det er sagt skal der da også holdes jul, nytår, og jeg skal tre uger til Portugal, glæder mig voldsomt meget til denne vintertid!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar