søndag den 20. marts 2011

Weekend på den rytmiske


Jeg tror det er et godt stykke tid siden at jeg har været i selskab med så mange mennesker som lever sig så meget ind i en rolle som de gjorde på Den Rytmiske Højskole!
I denne weekend besøgte jeg min kære veninde Emma som lige nu er bosat på Den Rytmiske Højskole. De holdte MGP derude i denne weekend, så derfor var det en oplagt weekend at besøge hende. Jeg fik også selskab af Astrid derude. Fredag var virkelig festlig, alle på højskolen var i det vildeste party humør hvilket smittede godt af på os andre. Og hvor har jeg dog savnet at drikke mig i hegnet i 3/4 af vores normale druk selskab (Vi manglede dig Michelle!). Jeg ser SLET ikke nok til de 3 piger som jeg vist godt kan kalde for mit "Nakke-crew", men det er ikke let med højskole, jura, gymnasie, og ja... hgs.... at få alt til at passe sammen.. Om ikke andet var det en virkelig fed aften, bortset fra at mit armbånd gik i stykker og jeg tabte min ørering (som jeg fandt igen dog).
Lørdag stod den på tømmermænd og hus arrangement, som var pensionist tema! Så håret blev sat op i knold, der blev lagt håndklæder på maven, trukket i en god grøn blomstret cardigan med flettaske og en nederdel. Jeg var så voldsomt overrasket over hvor seriøst alle tog emnet, det var ikke bare udklædning, det var virkelig roller man indtog! Jeg tror det er længe siden jeg har grinet så meget, og for dens skyld sprøjtet saftevand udover et bord pga et grin.... Det var virkelig en fed oplevelse, hvis vi ser bort fra aftensmaden der bestod af paté hvilket jeg ikke kan lide.. Til slut var der banko og derefter fest.. Også denne fest blev der festet igennem til med masser af dans og træmand og jeg-har-aldrig.
Dog søndag stod den på tømmermænd og hjemfaren, men på højskolen skulle de have Ringenes Herre maraton i 11 timer, det havde jeg dog ikke lige overskud til så jeg tog hjem forinden... Lige nu lytter jeg til E.S. Posthumus som er et ret godt band som laver virkelig lækker instrumental musik.. Jeg kan anbefale sangen Oraanu Pi <3 Jeg bør egentlig afslutte dette blog indlæg og rette min opgave igennem og svare på de to samtaler jeg fører henholdsvis over facebook og msn...

Jeg burde have dårlig samvittighed, men har alt andet end det...

2 kommentarer:

  1. Det lyder som om du havde en awesome oplevelse. XD Hvordan gaar det med valg af studie? Og generelt?
    Jeg haaber vi kan ses igen snart o^o;; savner dig XD;;

    SvarSlet
  2. Det var rigtig fedt ja :) Men det går fint, har stort set skåret det ned til film- og medievidenskab, og så Interkulturel Markedskommunikation på CBS ^^ Og det går skam fint generelt.
    Håber også vi kan ses engang når du kommer hjem fra the states, det er jo længe siden ^^

    SvarSlet