onsdag den 11. august 2010

Bedre sent end aldrig..Det udtrykker vist meget fint dette blogindlæg..
Du gode gud, jeg har ikke skrevet siden jeg stadig var igang med eksamner. Christ!
Ihvertfald, tiden er fløjet afsted siden da. For at summere det hele kort kan jeg vist lave en lille oversigt.

- Studenterhuen, med 12 i må jeg altså lige påpege, er blevet opnået og den blev fejret med stil med overnatning på hotel Mariott i København. Dimmission og en helt uforglemmelig, stor fed streg under uforglemmelig, vogntur med 3.A. Goodbye Odsherreds Gymnasium, vi ses nu kun fremover til festerne og skæg og ballade!
- Roskilde Festival er overstået. En dejlig, men lidt varm og klam til tider, oplevelse jeg havde på min første Roskilde Festival. Længe leve min lejr og musikken, deriblandt Gorillaz, Dizzy Mizz Lizzy og Muse (my faves).
- Så begyndte arbejdet som køkkenpige. Hårde dage i starten hvor man først nåede huset igen kl. 22 ca. Det blev dog bedre efterhånden som arbejdet blev lært og tiderne blev mere faste (12-18)
- Det blev tid til London med Emma, den første rejse alene uden følgeskab af voksne. Shopping i Camden, Oxford Street, Notting Hill, seværdigheder i form af London Eye, Big Ben og Westminster Abbey (alle tre dog kun set udefra) og sidst men ikke mindst, ej at forglemme, vores møde med vores engelske ven fra Bristol, James.
- Nakkefestival, endnu en uforglemmelig festival ude i lille Nakke. Grill, druk og gåture blev det til... Dejligt!
- Shopping i Holbæk og København er da også blevet nået. Intet voldsomt dog.
- Besøge Michelle i Hvidovre og udforske den forholdsvis lille forstad til dejlige København. Må sige at mine fordomme omhandlende Hvidovre er totalt forsvundet efter denne tur.
- Ikke mere arbejde på restauranten, sommeren er slut hvilket betyder MEGET få kunder og ingen brug for mig.

Hm... Sommeren er gået stærkt, og damn jeg føler ikke jeg har opnået nok, (siger man efter man har remset jeg ved ikke hvor meget op). Det jeg mener er at jeg ikke har DASET, og været særlig impulsiv. Jeg har ikke haft noget alla "Hey skal vi tage på stranden om en halv time?" Det hele har været planlagt... Lidt surt... Men nu! Nyt arbejde skal findes og så skal der slappes af til Oktober. Portugal i september hvor vi også skal holde min fødselsdag... Det bliver forrygende... Derudover mødes stort set hele klassen igen her d. 20... Jeg GLÆDER MIG!

Må se at tage mig tid til at skrive mere i bloggen her... Det er jo derfor den er her...

Om ikke andet, det der fik mig til at tage mig sammen til at logge ind... Var noget så simpelt som den lækre stemme Crispin Freeman bærer rundt på... Jeg måtte gå lidt i "fangirl-mode" og simpelthen bare rante lidt løs om hvor sexet en stemme jeg egentlig synes den mand har... Og hvor utroligt det end er, er det ofte ham der lægger stemme til mange af mine yndlings karakterer i forskellige animes... Suk... Hvem der havde ham ved sin side, liggende og hviskende søde ord i ens øre... Jeg smelter!

PS utroligt random, men flot, billed valg til dette indlæg...

1 kommentar: