tirsdag den 24. august 2010

Dovendag ~

I dag stod dagen på ultimativ afslapning. Forældrene skulle til København og klare en masse praktiske ting, og det kunne jeg ikke rigtigt overskue at skulle være vedhæng til. I stedet for blev jeg så hjemme.
For en gangs skyld stod jeg "tidligt" op, kl. 10, da jeg skulle ringe til en studie vejleder for at forhøre mig ad om et studie. Men så får jeg at vide at det ikke er det rigtige nummer og at hende jeg skal snakke med slet ikke er inde i dag... SKØØØØNT!
Nå men så var man jo tidligt oppe, skulle dog lige putte under dynen i en halv til en hel time med Sex and the City som jeg har købt to sæsoner af for 70 kr. stk.! Efter lidt tv kiggeri begyndte maven at rumle og jeg måtte finde på noget morgenmad. Der var ikke flere rundstykker, og ikke rigtigt andet lækkert, og jeg havde LYST til noget lækkert, så jeg besluttede mig for at lave en lille brunch, nemlig scrambled eggs og bacon!


Det blev rigtigt lækkert og dear GOD det gjorde godt med sådan en god mættende morgenmad.
Resten af dagen gik stille og roligt for sig, med mere sex and the city og bare dovenskab og nyde dynens varme. Lige nu ser jeg "Til middag hos..." med min mor, det program er vi lidt afhængige af herhjemme må jeg sige! Derudover SATSER jeg stærkt på at kunne få fat i min far, som er i Holbæk, og lige bede ham om at tage lidt nudler med hjem fra en af de kinesiske restauranter!

2 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle seje klinker man kan se på det øverste billeder - og en dejlig morgenmad! (:

    - Kit

    SvarSlet
  2. Du burde helt sikkert komme og lave sådan noget morgenmad til mig :D

    SvarSlet